Κοντογεώργος Αχιλλέας

Κοντογεώργος Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας Κοντογεώργος είναι Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Αγροτικών Συνεταιρισμών και Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Τροφίμων» στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων με έδρα το Αγρίνιο. Είναι διδάκτωρ Αγροτικής Οικονομίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ έχει σπουδάσει σε μεταπτυχιακό επίπεδο Οικονομία και Διοίκηση στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανιών και Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Σε προπτυχιακό επίπεδο φοίτησε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Αγροτικής Οικονομίας.

Στο τμήμα διδάσκει τα μαθήματα της Αγροτικής Οικονομίας και Πολιτικής σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, της Συνεταιριστικής Οικονομίας και της Διοίκησης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Έχει διδάξει τα μαθήματα του Αγροτικού Μάρκετινγκ και της Τυποποίησης Αγροτικών Προϊόντων στις Σχόλες Γεωπονίας των AΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Φλώρινας.

Έχει δημοσιεύσει πάνω από 80 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει συμμετάσχει και σε επιστημονικά συνέδρια σχετικά με τη διοίκηση αγροτικών βιομηχανιών και Αγροτικών Συνεταιρισμών που αποτελούν και το βασικό ερευνητικό του ενδιαφέρον

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του καθώς και τις δημοσιευμένες εργασίες του μπορείτε να τις βρείτε στο
https://www.researchgate.net/profile/Achilleas_Kontogeorgos

Βιβλία του Συγγραφέα