Τσαρούχας Παναγιώτης

Ο Δρ. Παναγιώτης Τσαρούχας είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός (Ph.D) και Επίκουρος Καθηγητής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κεντρικής Μακεδονίας, Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού–Logistics.
Επίσης είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της «Διασφάλισης Ποιότητας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Έλαβε το Δίπλωμα του Μηχανολόγου Μηχανικού από το Universita degli Studi di Napoli Federico II (Ιταλία). Ακόμη κατέχει Ph.D. και M.Sc. από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο επιστημονικό πεδίο της εφοδιαστικής αλυσίδας «Διοίκηση Παραγωγής».
Εργάστηκε για περίπου 10 χρόνια στην Τεχνική Διεύθυνση του εργοστασίου της βιομηχανίας τροφίμων «Chipita International S.A.» στη Λαμία.
Έχει περίπου 25 χρόνια έρευνας και διδακτικής εμπειρίας και πάνω από 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι η ανάλυση αξιοπιστίας/συντήρησης, ο έλεγχος ποιότητας, η διοίκηση παραγωγής και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας σε βιομηχανικά συστήματα.

Βιβλία του Συγγραφέα