Λέμης-Πετρόπουλος Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Αντ. Λέμης-Πετρόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, με Διδακτορικό στον τομέα της επιστήμης υλικών υψηλής τεχνολογίας και μεταπτυχιακό στις συγκοινωνίες, τη διαχείριση τεχνικών έργων και τον σχεδιασμό του χώρου.

Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση επιστημονικών εργασιών οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, έχει παρουσιάσει επιστημονικές εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και έχει συμμετάσχει ως ερευνητής σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα.

Επί σειρά ετών ήταν επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (π. ΑΤΕΙ Πάτρας) στα τμήματα Έργων Υποδομής και Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων.

Έχει εργαστεί από το 1996 έως το 2004 ως ελεύθερος επαγγελματίας, από το 2005 έως το 2006 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαλιάδας απασχολούμενος με την εκπόνηση μελετών και την επίβλεψη και κατασκευή δημοσίων έργων και από το 2007 μέχρι το 2014 στην Διεύθυνση Έργων του Δήμου Πατρέων. Από το 2015 μέχρι και σήμερα είναι Προϊστάμενος της Διεύθυνσης καθαριότητας, ανακύκλωσης και μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Πατρέων.

 

Βιβλία του Συγγραφέα