Φυσική Α΄ Λυκείου – Τράπεζα Θεμάτων

N-id: 1718 Κατηγορίες: , Σελίδες: 696 Εξώφυλλο: e-book Σχήμα: 17Χ24 Xρονολογία: 2022 ISBN: 978-960-456-561-0 Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζήτη

Νέα Ενημερωμένη Έκδοση Απρίλιος 2022

-> Κατεβάστε το e-book <-

Η νέα ενημερωμένη έκδοση του βιβλίου του Βασίλη Τσούνη Φυσική Α΄ Λυκείου – Τράπεζα Θεμάτων κυκλοφόρησε σε μορφή e-book από τις εκδόσεις Ζήτη τον Απρίλιο του 2022 κάτω από δύσκολες συνθήκες εκπαιδευτικής διαδικασίας και επικοινωνίας με τους μαθητές και είναι μια δωρεάν προσφορά, τόσο στους μαθητές της  Α΄ Λυκείου όσο και στους καθηγητές που συνοδοιπορούν μαζί τους.

Στο βιβλίο υπάρχουν όλα τα θέματα της τράπεζας θεμάτων του ΙΕΠ με τα θέματα Β΄ να έχουν ταξινομηθεί κατά κεφάλαιο, ενώ τα συνδυαστικά θέματα Δ΄ (προβλήματα) να είναι με τον ίδιο αύξοντα αριθμό τους.

Όλα τα θέματα,

  • έχουν μορφοποιηθεί και εμπλουτισθεί με νέα έγχρωμα σχήματα και διαγράμματα,
  • έχουν μεθοδολογικές-αναλυτικές και πολλαπλές λύσεις ώστε να είναι κατανοητές στους μαθητές.

Υπάρχουν σε πολλά θέματα σχόλια-παρατηρήσεις, εναλλακτικές διορθωτικές προτάσεις, αλλά και παραπομπές για εύρεση υλικού μελέτης και κατανόησης των θεμάτων αυτών.

Αν το βιβλίο βοηθήσει τους μαθητές και καθηγητές που προσπαθούν και επιμένουν, και με τη βοήθειά σας κοινοποιηθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι μια στοιχειώδης δικαίωση της προσπάθειας για την δημιουργία του.

Το βιβλίο αυτό σχεδιάσθηκε και δημιουργήθηκε ως συνέχεια του έντυπου βιβλίου Φυσική Α΄ Λυκείου – Βασίλης Τσούνης, Εκδόσεις Ζήτη  (2020), το οποίο αποτελεί δουλειά χρόνων και δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει εγχειρίδιο για την Α΄ Λυκείου και όχι ένα ακόμη βοήθημα. Πιστεύουμε δε ότι είναι το κλειδί του κάθε μαθητή για την παρούσα «Τράπεζα Θεμάτων». Περισσότερα για το έντυπο βιβλίο στην ιστοσελίδα του βιβλίου στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο, καθώς και στον ιστότοπο του συγγραφέα.