Φυσική Α΄ Λυκείου – Τράπεζα Θεμάτων

N-id: 1718 Κατηγορίες: , Σελίδες: 260 Εξώφυλλο: e-book Σχήμα: 17Χ24 Xρονολογία: 2021 ISBN: 978-960-456-561-0 Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζήτη

Το βιβλίο του Βασίλη Τσούνη Φυσική Α΄ Λυκείου – Τράπεζα Θεμάτων κυκλοφόρησε σε μορφή e-book από τις εκδόσεις Ζήτη τον Μάρτιο του 2021 κάτω από δύσκολες συνθήκες εκπαιδευτικής διαδικασίας και επικοινωνίας με τους μαθητές και είναι μια δωρεάν προσφορά, τόσο στους μαθητές της  Α΄ Λυκείου όσο και στους καθηγητές που συνοδοιπορούν μαζί τους.

Στο βιβλίο υπάρχουν όλα τα θέματα της τράπεζας θεμάτων του ΙΕΠ. Τα θέματα Β΄ έχουν ταξινομηθεί κατά κεφάλαιο, ενώ τα συνδυαστικά θέματα Δ΄ (προβλήματα) είναι με τον ίδιο αύξοντα αριθμό τους.

  • Όλα τα θέματα: 
    έχουν μορφοποιηθεί και εμπλουτισθεί με νέα έγχρωμα σχήματα και διαγράμματα,
    έχουν μεθοδολογικές-αναλυτικές και πολλαπλές λύσεις ώστε να είναι κατανοητές στους μαθητές.
  • Σε πολλά θέματα υπάρχουν σχόλια-παρατηρήσεις, εναλλακτικές διορθωτικές προτάσεις, αλλά και παραπομπές για εύρεση υλικού μελέτης και κατανόησης των θεμάτων αυτών.

Το βιβλίο αυτό σχεδιάσθηκε και δημιουργήθηκε ως συνέχεια του έντυπου βιβλίου Φυσική Α΄ Λυκείου – Βασίλης Τσούνης, Εκδόσεις Ζήτη  (2020), το οποίο αποτελεί δουλειά χρόνων και δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει εγχειρίδιο για την Α΄ Λυκείου και όχι ένα ακόμη βοήθημα. Πιστεύουμε δε ότι είναι το κλειδί του κάθε μαθητή για την παρούσα «Τράπεζα Θεμάτων». Περισσότερα για το έντυπο βιβλίο στην ιστοσελίδα του βιβλίου στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο, καθώς και στον ιστότοπο του συγγραφέα.