Καραγιαννίδου Ευγενία

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Αρχικά, σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από όπου και αποφοίτησε με άριστα το 1995.
Στη συνέχεια σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία στο Πανεπιστήμιο North London της Αγγλίας, από όπου και αποφοίτησε το 1998.
Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο πανεπιστήμιο Aberdeen της Σκωτίας και έλαβε το πτυχίο του Master of Science στην Αθλητική Διατροφή το 1999.
Εργάστηκε ως σύμβουλος διατροφής σε προγράμματα αποκατάστασης καρδιοπαθών στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου και ως σύμβουλος διατροφής στο London Central YMCA Fitness Club.
Από το 1999 εργάζεται ως διαιτολόγος και παραδίδει σεμινάρια διατροφής σε δικό της Διαιτολογικό Κέντρο.
Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια διατροφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ αρθρογραφεί σε εφημερίδες, ηλεκτρονικές σελίδες και περιοδικά.
Έχει παρουσιάσει θέματα διατροφής σε πολλές ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές.
Είναι ενεργό μέλος της Βρετανικής Διαιτολογικής Εταιρείας, του Βρετανικού Συλλόγου Διατροφολόγων, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων, καθώς επίσης και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.
Ζει στη Θεσσαλονίκη με το σύζυγο και την κόρη της.


Η Ευγενία Καραγιαννίδου έχει την τύχη να εργάζεται ως Διαιτολόγος – Διατροφολόγος βοηθώντας καταπληκτικούς ανθρώπους για το πώς να ζουν πιο ευτυχισμένα τρώγοντας υγιεινά.
Ζει με τον άντρα της και τη μικρή τους κόρη στη Χώρα του Ήλιου, σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη, που της επιτρέπει να ονειρεύεται ένα ήρεμο, υγιεινό μέλλον γεμάτο έμπνευση και δημιουργία.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ίδια και τα βιβλία της επισκεφθείτε εδώ

Βιβλία του Συγγραφέα