Χημεία Β΄ Λυκείου, Θετικής κατεύθυνσης

4,24

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
N-id: 0119 Κατηγορίες: , Σελίδες: 288 Σχήμα: 17 x 24 Xρονολογία: 1999 ISBN: 960-431-551-X Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζήτη

Aναλυτική παρουσίαση της θεωρίας – Πλήρη μεθοδολογία, με εφαρμογές και διαγράμματα, για την κατανόηση κάθε ενότητας – Πολύ μεγάλο αριθμό ερωτήσεων όλων των τύπων (Tράπεζα Θεμάτων) – Mεγάλο αριθμό λυμένων ασκήσεων – εφαρμογών – Aσκήσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε ενότητας, όλων των κεφαλαίων – Διαγωνίσματα στο τέλος του κάθε κεφαλαίου – Παράρτημα A με συνδυαστικές ασκήσεις όλων των κεφαλαίων της διδακτέας ύλης – Παράρτημα B με απαντήσεις όλων των ερωτήσεων και αποτελέσματα ασκήσεων και διαγωνισμάτων

Κύριος στόχος και αυτού του βιβλίου παραμένει η ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, η εμπέδωση των διαφόρων θεωριών, η απόκτηση αυτοπεποίθησης από το μαθητή και ταυτόχρονα είναι ένα πολύτιμο βοήθημα για τον καθηγητή.
Μέσα από εκατοντάδες λυμένα παραδείγματα, εφαρμογές και διαγράμματα προσπαθώ να βοηθήσω το μαθητή να κατανοήσει και να αφομοιώσει την ύλη του μαθήματος. Μπορώ με βεβαιότητα να ισχυριστώ ότι οι ερωτήσεις (ανοικτού τύπου, πολλαπλής επιλογής, σωστού – λάθους, αντιστοίχισης) και οι ασκήσεις, αποτελούν μία ολοκληρωμένη Τράπεζα θεμάτων. Περιέχει ακόμη Συνδυαστικές Aσκήσεις και Απαντήσεις όλων των ερωτήσεων, των ασκήσεων και των διαγωνισμάτων.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Βιβλία που έχουν λίγα ή καθόλου αντίτυπα.
Για παραγγελίες - πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία ή τηλεφωνήστε μας στο 2310-203720.

    * Ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και εφαρμόζονται η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.