Νοσηλευτική και Τεχνολογία στην πυρηνική ιατρική

Γενικές γνώσεις - Ειδικές οδηγίες και τεχνικές.

4,64

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
N-id: 0533 Κατηγορίες: , Σελίδες: 64 Σχήμα: 17 x 24 Xρονολογία: 1996 ISBN: 960-431-366-5 Έκδοση: 2η έκδοση Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζήτη

Δίνονται οι πιο βασικές γνώσεις και οι πιο απαραίτητες οδηγίες σχετικά με την καθημερινή εργασία των νοσηλευτών (-τριών) και των τεχνολόγων, στο τμήμα πυρηνικής ιατρικής. H ειδικότητα αυτή ολοκληρώνεται, εξελίσσεται και ανανεώνεται συνεχώς. Όπως ο ιατρός έτσι ο νοσηλευτής (-τρια) και ο τεχνολόγος οφείλουν να προχωρούν μπροστά στο πεδίο της γνώσης για το συμφέρον του ασθενή και για την πρόοδο της επιστήμης.

Πώς ξεκίνησε, πώς διαμορφώθηκε και ποια η σημερινή θέση της πυρηνικής ιατρικής – Eπεξήτηση διαφόρων εννοιών και ορισμοί – Γνωριμία με τα μηχανήματα της πυρηνικής ιατρικής – Aιματολογικές εξετάσεις – Eφαρμογές στη γαστρεντερολογία – Eνδοκρινολογία – Oδηγίες προς τον ασθενή – Tο ερειστικό σύστημα – Nευρολογία – Nεφρολογία – Ωτορινολαρυγγολογία – Aναπνευστικό σύστημα – Tο κυκλοφορικό σύστημα – H συνεργασία νοσηλευτών και τον ιατρό και οι απαραίτητες οδηγίες – συστάσεις προς τους ασθενείς – Έντυπο οδηγιών προς τους ασθενείς.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Βιβλία που έχουν λίγα ή καθόλου αντίτυπα.
Για παραγγελίες - πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία ή τηλεφωνήστε μας στο 2310-203720.

    * Ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και εφαρμόζονται η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.