Άλγεβρα Β΄ ενιαίου Λυκείου, Γενικής Παιδείας

6,36

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
N-id: 0807 Κατηγορίες: , , Σελίδες: 472 Σχήμα: 17 x 24 Xρονολογία: 2001 ISBN: 960-431-740-7 Εκδόσεις: Εκδόσεις Ζήτη

Παρακινούμενος από την άμεση εμπειρία της διδακτικής πράξης και της επαφής με τα προβλήματα που συναντούν οι μαθητές στην κατανόηση και εμπέδωση των Μαθηματικών, έγραψα αυτό το βιβλίο, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει το μαθητή στις σχολικές του υποχρεώσεις και στις τελικές του γραπτές εξετάσεις.
Παράλληλα προσπάθησα να σχεδιάσω ένα βοήθημα όσο γίνεται πληρέστερο, αφ’ ενός λαμβάνοντας υπόψη τις ποικίλες δυσκολίες που εγείρουν οι απαιτήσεις του σχολικού προγράμματος και αφ’ ετέρου πιστεύοντας ότι και οι Συνάδελφοι – Μαθηματικοί θα διευκολυνθούν στην αρτιότερη επιτέλεση του διδακτικού τους έργου.
Στόχος μου να κατανοήσει ο μαθητής τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες του μαθήματος, σύμφωνα με τα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα και να εξοικειωθεί με τη μεθοδολογία των ασκήσεων των κεφαλαίων της Τριγωνομετρίας, των Πολυωνύμων, των Προόδων, της Εκθετικής και Λογαριθμικής Συνάρτησης (σύμφωνα με το νέο σύστημα διδασκαλίας και αξιολόγησης).
Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις ασκήσεις, ώστε να είναι επαρκείς και ικανές για την εξοικείωση του μαθητή με τις νέες απαιτήσεις των εξετάσεων και την επιτυχία του σ’ αυτές.
Ακόμη, στο βιβλίο αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε η ανάπτυξη των θεμάτων του, να καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών ανεξάρτητα από τις όποιες επιλογές ενδεχομένως θα κάνουν στο μέλλον.
Κάθε κεφάλαιο περιέχει θεωρία, μεθοδολογία, λυμένες ασκήσεις, ασκήσεις πολλαπλής επιλογής, ασκήσεις ανοιχτού τύπου.

Περιέχει:

  1. Τριγωνομετρία
  2. Πολυώνυμα
  3. Πρόοδοι
  4. Εκθετική και Λογαριθμική Συνάρτηση

Θέματα εξετάσεων
Απαντήσεις και υποδείξεις των ασκήσεων

Εκδήλωση ενδιαφέροντος:

Βιβλία που έχουν λίγα ή καθόλου αντίτυπα.
Για παραγγελίες - πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία ή τηλεφωνήστε μας στο 2310-203720.

    * Ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και εφαρμόζονται η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Χρήσης της Google.